Zandven


Zandven wordt een uitbreiding op de bestaande wijk ‘De Kelen’ in Veldhoven. De kleine nieuwbouwwijk vind je aan de rand van Veldhoven en Eindhoven. De huizen in Zandven liggen aan autoluwe straten, zodat kinderen hier veilig kunnen spelen op straat en zelfs in de speelveldjes die je ook in de wijk vindt. Zandven kenmerkt zich door de moderne nieuwbouwwoningen wat een frisse uitstraling geeft.

 

Moderne nieuwbouw

Zandven wordt een uitbreiding op de bestaande wijk ‘De Kelen’ in Veldhoven. De kleine nieuwbouwwijk vind je aan de rand van Veldhoven en Eindhoven. Zandven kenmerkt zich door de moderne nieuwbouwwoningen wat een frisse uitstraling geeft.

 

 

Kindvriendelijk wonen

Kindvriendelijk wonen? Zandven is een zeer kindvriendelijke woonwijk, maar wat maakt het dan kindvriendelijk? Er zijn verschillende scholen in de buurt en daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over druk verkeer. De huizen in Zandven liggen aan autoluwe straten, zodat kinderen hier veilig kunnen spelen op straat en zelfs in de speelveldjes die je ook in de wijk vindt. Andere voorzieningen als winkels, openbaar vervoer en zelfs natuurgebieden bevinden zich op steenworp afstand. Een perfecte locatie om te wonen dus!