Weidezicht


15 luxe koopappartementen met hoog wooncomfort

Weidezicht

In 2016 hebben we Ter Lijnden gerealiseerd, dit project was een inspiratie voor de ontwikkeling van Weidezicht. Het project kenmerkte zich door zijn allure, ligging midden in het groen en geniet ook de voordelen van de stad dichtbij. Weidezicht is geen ‘standaard’ appartementencomplex, dit zie je ook terug in het de verschillende typen woningen bestaande uit ruime appartementen en penthouses met vide

Het ontwerp

De historische en karakteristieke elementen van de omliggende wijk Bosakker zijn door vertaald in het gebouwontwerp. Voor het tuinontwerp hebben we rekening gehouden met natuurinclusiviteit en biodiversiteit. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met een diversiteit aan beplantingen. De beplanting zorgt voor kleur en beleving en biedt leefruimte voor insecten en dieren. Bovendien zorgt de variatie van groen ervoor dat de bloeiperiode maximaal wordt benut, zodat er het hele jaar van genoten kan worden. Het hemelwater wordt plaatselijk opgevangen om droogte van de grond in de zomer tegen te gaan.

 

Bij Weidezicht willen we de bewoners het bourgondische gevoel laten ervaren. Het gevoel van thuis zijn, maar ook op vakantie. Zo zijn er tal van mogelijkheden om je vrije tijd te besteden in de nabije omgeving. Bewoners van Weidezicht kunnen heerlijk genieten van het groene uitzicht over de weides en daarnaast profiteren ze van het economische hart van de Brainport regio. Op deze manier stimuleren we optimaal woongenoot voor de toekomstige bewoners.