Bogaerdhoeve


105 woningen

 

Bogaerdhoeve

De buurt Bogaerdhoeve is ontwikkeld in Oerle-Zuid, tegen de westelijke rand van Veldhoven. Oerle-zuid is het eerste deel van het plan van Zilveracker, wat de komende 15 tot 20 jaar een uniek uitbereidingsgebied gaat vormen voor Veldhoven. Naast prachtige woningen worden hier ook bijzondere groengebieden en andere voorzieningen gerealiseerd!

Deze wijk is niet alleen bijzonder tegenover de andere wijken in Veldhoven, het valt op in de gehele regio. Hoge leefkwaliteit staat hier centraal. Ervaar deze plek en geniet van de rust en ruimte, nabij de stase voorzieningen die Veldhoven jou te bieden heeft. Zilverackers is beslist de groenste parel van de regio.

 

 

 

Voor de wijk Bogaerdhoeve, is er bewust gekozen voor een speelse opzet. Hierdoor is er een dorps karakter ontwikkeld waar je je buren kent en waar nog gegroet wordt op straat. De karakteristieke wijk is gerealiseerd met een aantrekkelijke bouwstijl. Er zijn gezellige straatjes en pleintjes gecreƫerd met veel groen. Dit zorgt voor een traditionele, Brabantse dorps uitstraling.

De wijk is gelokaliseerd pal naast het park. De groene omgeving, gelegen rondom Oerle, staat bekend om haar mooie natuurgebieden en wandel- en fietspaden. Beleef de ruimte, rust en natuur!